Tietosuojaseloste Bug Bazaarin asiakkaille ja kanta-asiakkaiksi rekisteröityneille

Tietosuojailmoitus Bug Bazaar Oy:n asiakkaille ja kanta-asiakkaiksi rekisteröityneille

TIETOJA MEISTÄ

Velvollisuutemme on pitää henkilötietosi turvassa, jotta voit luottavaisin mielin saada tietoa kampanjoistamme ja tukea työtämme. Tämän tietosuojailmoituksen tarkoituksena on kertoa sinulle, miten käsittelemme tietojasi.

Bug Bazaar Oy (myöh. BB) vastaa kaikista BB:lle kerätyistä tiedoistasi. Yleisesti BB tekee tämän suoraan. Joissakin tapauksissa BB:n valtuuttamat kolmannet osapuolet voivat kerätä tietoja BB:n puolesta. Kun kolmas osapuoli kerää tietojasi, nämä osapuolet ovat lain ja BB:n kanssa solmitun tietojenkäsittelysopimuksen mukaan velvollisia käsittelemään tietojasi vain BB:n nimenomaisesti asettamiin tarkoituksiin.

Useimmissa tapauksissa BB kysyy vain nimesi ja yhteystietosi voidakseen olla sinuun yhteydessä markkinointiin ja kahdenkeskiseen kaupankäyntiimme liittyen. Joskus saatamme pyytää lisätietoja, kun se saattaa auttaa meitä kohdistamaan viestintämme merkityksellisyyttä kohdallasi.

BB ei myöskään koskaan jaa tai vaihda tietojasi muiden järjestöjen tai kolmansien osapuolien kanssa, ellemme ole selvästi tuoneet sitä ilmi. Joihinkin tietojenkäsittelytehtäviin saatamme kuitenkin joutua käyttämään kolmansia osapuolia. Kaikissa näissä tapauksissa näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy vain niihin tietoihin, joita he tarvitsevat kyseistä käsittelyä varten eikä heillä ole lupaa käyttää tietoja muihin tarkoituksiin.

Jos sinulla on kysyttävää siitä, kuinka BB käsittelee tietojasi, etkä löydä vastausta seuraavista tiedoista, voit kirjoittaa meille osoitteeseen

Bug Bazaar Oy
Fredrikinkatu 64 B 22
00100 HELSINKI

tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@bugbazaar.com.

Antamalla tietosi BB:lle hyväksyt tämän tietosuojailmoituksen ja valtuutat BB:n keräämään, säilyttämään ja käsittelemään tietojasi esittämillämme tavoilla.

BB kunnioittaa asiakkaidensa yksityisyyttä. Haluamme suojella ja hallita henkilötietojasi asianmukaisella tavalla. Kun keräämme ja käytämme henkilötietojasi, olemme tietosuojalain mukainen rekisterinpitäjä.

AVAINTERMIT

Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää tunnistamaan tietty henkilö tai ottamaan häneen yhteyttä, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite jne. Näitä ovat myös online-tunnisteet ja paikkatiedot, kuten IP-osoitteet ja matkapuhelimien tunnisteet.

Rekisterinpitäjä päättää, miksi henkilötietoja kerätään ja miten niitä käytetään ja käsitellään.

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI JA MIKSI?

Yhteystietosi

Keräämme ja säilytämme yhteystietojasi nimesi ja osoitteesi. Voimme kysyä myös puhelinnumeroa tai syntymäpäivää.

MIKSI KERÄÄMME TIETOJASI?

Bug Bazaar Oy käyttää tietojasi mm. seuraavilla tavoilla:

  • Pidämme sinut ajan tasalla kampanjoistamme.
  • Reklamaatioihin vastaaminen.
  • Kutsut kampanjoimaan kanssamme mahdollisia asiakasetuja tai ehkä tulevaisuudessa jopa yrityksen osakkeita vastaan.
  • Työ- ja yhteistyömahdollisuuksista kertominen.
  • Mainostamisemme, kampanjoimisemme ja muiden toimintojen analysoiminen ja kehittäminen tehokkuutemme parantamiseksi ja kustannustemme laskemiseksi.
  • Tietojesi valvominen petoksien estämiseksi.
  • Työskentely viranomaisten kanssa petos- tai rikostutkimusasioissa.
  • Saatamme myös käyttää nimeäsi tai yhteystietojasi tarkistaaksemme muista kaupallisesti saatavana olevista lähteistä, kuten LeadCloudista, että meillä on uusimmat yhteystietosi. Tämä voi sisältää lisäyhteystietojen täydentämisen.

Saatamme ottaa sinuun yhteyttä postitse, puhelimitse tai sähköpostitse. Voit kirjoittaa meille, soittaa meille tai lähettää meille sähköpostia ja pyytää meitä olemaan ottamatta yhteyttä millään näistä tavoista. Sähköposteissamme on aina viestin alareunassa mahdollisuus peruuttaa tilaus.

TIETOJESI KERÄÄMISEN LAILLISET PERUSTEET

Keräämällä sinulta tietoja pyrimme tarjoamaan sinulle mahdollisimman hyvää palvelua ja parantamaan palveluamme jatkuvasti. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuksia edistää omalta osaltasi nykyistä ekologisempaa ruoantuotantoa.

TIETOJEN ANTAMATTA JÄTTÄMISEN VAIKUTUS, JOS ON KYSE LAILLISESTA TAI SOPIMUKSELLISESTA VAATIMUKSESTA

Jos et anna pyytämiämme tietoja, emme voi ehkä palvella teitä yhtä täysipainoisesti kuin muita asiakkaita.

Close Menu
×